Loading...
Transport gratuit
Home| vapa de nicotină| iget 4000+ pufuri| iget legenda| IGET vape sale legend - 4000 pufuri - pachet 50 800R531

IGET vape sale legend - 4000 pufuri - pachet 50 800R531

Model: : 800R531

Preț obișnuit 8,865.41lei  8,142.09lei|Beneficiati de o reducere de: 8%
powerby cards

puteți solicita arome la finalizarea comenzii în secțiunea „Note de comandă”.

avem o selecție limitată de arome. dacă vreo aromă este epuizată, o vom înlocui cu cea mai apropiată opțiune disponibilă. aceste arome sunt singurele pe care le avem acum:- gheață de afine mure- gheață de căpșuni kiwi- gheață de mango banna- gheață de piersici guava- zmeură pepene verde lămâie- gheață de mango fructul pasiunii- pepene verde căpșuni

iget legend 4000 puff

dispozitivul de unică folosință iget legend este un dispozitiv impecabil de clasă, cu corp metalic și muștiuc ergonomic. întregul său corp este fabricat din aluminiu de calitate superioară, păstrând aromele la un standard ridicat. fiecare dispozitiv iget stimulează peste 4000 de pufuri cu unele dintre cele mai fructate și autentice arome de gust. ceea ce îl diferențiază pe iget de restul mulțimii este senzația premium și aromele savuroase.

Caracteristici legenda iget:

- capacitate: 12,0 ml

- număr de puff: 4000+

aromă disponibilă:

- aloe mango cantvape cu aloupe

- vapoare cu gheață de mure

- vapoare cu gheață de afine și mure

- vapoare cu gheață de afine, zmeură, struguri

- vapoare cu cola și lămâie

- vapoare cu gheață de struguri

- vape cu gheață luxuriantă

- Vape cu gheață de banane de mango

- Vape pentru portocale, pepene și lămâie

- Vape pentru gheață de mango și fructul pasiunii

- Vape pentru gheață de pepene și pepene verde

- Vape pentru gheață de piersici, guava, căpșuni

- Vape pentru piersici, ananas, lămâie

- vape cu gheață de ananas, pepene verde, lămâie

- vape cu gheață de portocală și lămâie roz

- vape pentru cafea simplă

- vape pentru zmeură, pepene verde, lămâie, vape

- vape pentru căpșuni, kiwi, gheață

- vape pentru căpșuni, pepene verde

- pepene verde vape cu rodie kiwi

- când comanda este împachetată, vă vom trimite un număr de urmărire.

dispozitivul de unică folosință iget legend este cel mai avansat dispozitiv de până acum, cu peste 4000 de pufuri. este un dispozitiv impecabil de clasă, cu corp metalic și muștiuc ergonomic. întregul său corp este fabricat din aluminiu de calitate superioară, păstrând aromele la un standard ridicat.

caracteristici:

- 1 x dispozitiv de unică folosință iget legend- greutate netă: 62 g- pre- taxat, pur și simplu pufă pe dispozitiv pentru a activa- până la 4000+ puf-uri de unică folosință- compact, ușor și portabil

iget legend vape un model îmbunătățit bazat pe designul regelui iget producând nori mai mari și aromă . acum vine într-o variantă de 4000 de puf, are designul elegant și piesa bucală îmbunătățită oferă o experiență superioară. legenda iget vine în 20 de arome: aloe mango pepene galben, gheață de mure, gheață de mure de afine, struguri de afine și zmeură, sifon de lămâie cola, gheață de struguri, gheață luxuriantă, banană mango, portocale pepene lămâie, gheață de mango fructul pasiunii, gheață de pepene verde, piersici guava gheață de căpșuni, gheață de ananas, pepene verde, lămâie, portocală roz, cafea simplă, zmeură, lămâie, căpșuni, kiwi, căpșuni, pepene verde și rodie, kiwi

Iget legenda gheață de struguri nu are nevoie de prezentare aroma de gheață de struguri este cu siguranță una dintre cele mai populare arome de pe piață.

- aloe mango cantaloupe vape

- mure ice vape

- blueberry blackberry ice vape

- vape cu gheață de afine, zmeură, struguri

- vape cu sifon cu lămâie cola

- vape cu gheață de struguri

p>

- vape luxuriantă de gheață

- vape de gheață de mango, banane

- vape de portocale, pepene, lămâie

- vape cu gheață de mango și fructe de pasiune

- vape cu gheață de pepene și pepene verde

- vape cu gheață de piersici, guava, căpșuni

- piersici Vape cu gheață de ananas, lămâie

- vape cu gheață de ananas, pepene verde, lămâie

- Vape cu gheață de portocale și lămâie roz

- Vape de cafea simplă

- vape cu lămâie și zmeură, pepene verde

- vape cu gheață cu căpșuni, kiwi

- vape cu căpșuni, pepene verde

- pepene verde kiwi rodie vape

- timpul de livrare este în 24 de ore de la efectuarea comenzii.

- când comanda este ambalată, vom vă trimiteți un număr de urmărire.

dispozitivul de unică folosință iget legend este cel mai avansat dispozitiv de până acum, cu peste 4000 de puf-uri. este un dispozitiv impecabil de clasă, cu corp metalic și muștiuc ergonomic. întregul său corp este realizat din materiale de calitate superioarăaluminiu, păstrând aromele la un standard înalt.

caracteristici:

- 1 x dispozitiv de unică folosință iget legend

- greutate netă: 62g

- preîncărcat, pur și simplu pufă pe dispozitiv pentru a-l activa

- până la 4000+ puf-uri per unică folosință

- compact, ușor și portabil

legenda iget vape un model îmbunătățit bazat pe designul regelui iget care produce nori mai mari și aromă. acum vine într-o variantă de 4000 de puf, are designul elegant și piesa bucală îmbunătățită oferă o experiență superioară. legenda iget vine în 20 de arome: aloe mango pepene galben, gheață de mure, gheață de mure de afine, struguri de afine și zmeură, sifon de lămâie cola, gheață de struguri, gheață luxuriantă, banană mango, portocale pepene lămâie, gheață de mango fructul pasiunii, gheață de pepene verde, piersici guava gheață de căpșuni, gheață de ananas, pepene verde, lămâie, portocală roz lamaie, cafea simplă, zmeură pepene lămâie, căpșuni kiwi, căpșuni pepene verde și pepene verde kiwi rodie

iget legenda gheață de struguri nu are nevoie de prezentarearoma de gheață de struguri este cu siguranță una dintre cele mai populare arome de pe piață.

caracteristici:

- 1 x iget legend vape de unică folosință sigilat în ambalaj ermetic și cutie

- 4000 ~ puf

- 12 ml e-lichid

- gata de utilizare din cutie, fără a fi nevoie de reîncărcare

- design ușor de prins, formă perfectă pentru orice dimensiune de mână

- activare simplă a focului

- mare varietate de arome cu multe arome noi

- model nou cu un design mai bun

Proces de expediere nou și notificări de urmărire

 

Ne mândrim cu procesarea rapidă a comenzii dvs., majoritatea comenzilor părăsind unitatea noastră în mai puțin de 24 de ore. În perioadele de mare cerere, procesarea poate dura până la 72 de ore. Folosim o rețea de expediere de încredere pentru e-mailurile vape pentru a asigura livrarea promptă a pachetelor dumneavoastră.

 

La finalizarea comenzii, vi se vor furniza metoda de livrare și timpii de livrare estimați, care pot varia în funcție de locația dvs. și de furnizorul local de servicii. Un e-mail de urmărire vă va fi trimis automat odată ce comanda se încheie procesarea la unitatea noastră.

 

* Vă rugăm să rețineți că toți timpii de tranzit sunt estimative și nu includ weekendurile sau sărbătorile.

 

Dacă vă aflați în mijlocul vestului sau jumătatea de est a SUA, comanda dumneavoastră poate fi supusă unui proces de livrare în 2 pași.

 

Pentru a optimiza economiile și a economisi costurile de transport, luați în considerare achiziționarea comenzii în vrac.

 

PUDOpoint - Opțiune de ridicare la o afacere locală

 

Suntem mândri să lucrăm cu PUDOpoint pentru a oferi un ghișeu de ridicare convenabil și sigur la o afacere locală din apropiere!

 

Echipa noastră vă va expedia pachetul la locația PUDO pe care ați selectat-o la finalizarea comenzii pe baza căutării codului poștal. Odată ce comanda este livrată la locația companiei, veți primi o notificare prin e-mail că este gata pentru ridicare, cu locația adresei, numărul comenzii și orele de funcționare.

 

Puteți ridica pachetele la un moment și un loc convenabil pentru dvs., fără să vă faceți griji pentru pachetele lăsate la ușă în timp ce sunteți afară!

 

Noua acoperire a serviciilor

 

Este posibil să observați că nu putem livra către unii dintre clienții noștri, în principal din cauza constrângerilor logistice sau a lipsei serviciilor de transport regional în anumite zone din SUA continentale. Cu toate acestea, rețeaua noastră de transport de peste 20 de transportatori regionali locali se extinde săptămânal, așa că înscrieți-vă pentru a fi notificat când vă putem livra din nou!

 

Dacă nu putem expedia către destinația dvs., o notificare va fi indicată la finalizare. Asigurați-vă că verificați codul nostru poștal de verificare și vă înscrieți pentru notificări. Mai mult, verificați-vă cu noi mai târziu, deoarece adăugăm acoperire de servicii în fiecare săptămână.

 

Serviciul obligatoriu de semnătură pentru adulți

 

În conformitate cu jurisdicția și legile federale, toate comenzile prin poștă de vape vor necesita utilizarea Confirmării semnăturii pentru adulți (21+) la livrare pentru pachetele care conțin produse legate de țigări electronice. Pentru a primi acest pachet, destinatarului i se cere să prezinte angajatului de livrare o formă adecvată de identitate cu fotografie guvernamentală pentru confirmarea vârstei.

 

Serviciul Adult Signature necesită o taxă suplimentară de 7 USD, iar tarifele vor fi reflectate în timpul procesului de checkout. Dacă este mai convenabil pentru dvs., vă putem expedia echipamentele de vapoare la o adresă de afaceri. Nu putem expedia către căsuțele poștale.

 

Termenele de livrare și manipulare

 

Procesarea poate dura între 24 și 72 de ore lucrătoare înainte de a fi expediată pentru toate comenzile. După perioada de procesare, un e-mail de urmărire va fi trimis automat clientului pentru a confirma că pachetul este în faza finală de onorare. Metoda de livrare și timpii de livrare estimați vor fi furnizate la finalizarea comenzii, în funcție de locația dvs.

 

Pachete internaționale - Nu există o estimare disponibilă, urmărirea va arăta mișcarea de la unitatea noastră și apoi odată ce aceasta ajunge în țara dvs. (Dacă nu ați primit nicio actualizare, vă rugăm să contactați agenția vamală locală).

 

Notă: în timpul sezonului aglomerat al sărbătorilor sau în creșterea vânzărilor, procesarea poate dura până la 5 zile lucrătoare. Echipa noastră lucrează din greu în fiecare zi pentru a se asigura că clienții primesc pachete cât mai curând posibil, așa că apreciem foarte mult răbdarea dumneavoastră.

 

Procesăm comenzi între orele 8:00 PST - 16:00 PST, de luni până vineri. Transportatorii nu procesează comenzi în weekend și Sărbători.

 

Returnat expeditorului

 

Orice servicii de reexpediere sunt la discreția igetromania.

 

Dacă un pachet ne este returnat din cauza unei adrese care nu poate fi livrată, cum ar fi adresa incorectă sau incompletă, nu suntem obligați să emitem o rambursare sau să trimitem mărfuri de înlocuire pe cheltuiala noastră. Dacă bunurile ne sunt returnate înapoi la unitatea noastră, se va oferi o rambursare mai puțin cheltuielile poștale.

 

În cazul în care un pachet este returnat expeditorului deoarece transportatorul nu a putut colecta o semnătură adultă și dovada de identitate, igetromania își rezervă dreptul de a deduce o taxă de reaprovizionare de 15 USD din rambursarea comenzii. În plus, igetromania își rezervă dreptul de a reexpedia o comandă de înlocuire numai după ce pachetul original ne-a fost returnat și procesat și nu suntem obligați să le retrimitem pe cheltuiala noastră.

 

Reglementări de stat

 

Comenzile cu articole interzise vor fi eliminate și anulate din comandă, cu condiția ca întreaga comandă să fie anulată și rambursată, în timp ce restul pachetului va fi procesat normal.

 

Toate vânzările Vape au fost limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

 

 1. State - Arkansas, Maine, Oregon, Utah și Vermont

 2. Orașe - San Francisco, Anchorage

 

Vânzările de e-lichide aromatizate sunt limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

 

 1. State - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

 2. Orașe - Chicago, Washington DC

 

Vă rugăm să rețineți că lista de restricții furnizată nu este exhaustivă. Restricțiile pot varia în funcție de stat și se pot extinde la diferite categorii de produse din fiecare jurisdicție din țară. În plus, utilizarea cupoanelor poate fi limitată din cauza restricțiilor specifice jurisdicției.

 

Comenzi Internaționale

 

Dacă țara/statul dvs. nu este listată în timpul procesului de finalizare a comenzii, nu putem accepta plata sau expedierea în țara dvs. în acest moment.

 

 1. Toate produsele vândute sunt listate nu va fi convertit automat în moneda dvs. locală. igetromania nu este responsabilă pentru taxele de conversie asociate comenzilor internaționale.

 2. Toate taxele, taxele, TVA-ul și orice taxe legate de serviciul de expediere nu sunt acoperite, iar clienții sunt responsabili pentru aceste plăți. În plus, igetromania nu este responsabil pentru niciun pachet confiscat sau oprit de autorități sau pentru orice taxe care sunt necesare pentru taxele internaționale.

 

Pentru orice motiv pentru care coletul a suportat costuri suplimentare de transport, cum ar fi respingerea de către vamă, livrarea la adresa greșită sau trimis înapoi la expeditor de la client, costul suplimentar este supus deducerii din plata inițială.

 

Vă recomandăm cu căldură să contactați autoritățile locale pentru mai multe reguli și reglementări în ceea ce privește țigările electronice și produsele de vaporizare.

 

Pachete pierdute și nelivrate

 

Coletele pierdute sau nelivrate nu sunt responsabilitatea igetromania , iar orice probleme aparute din pachetele neprimite trebuie rezolvate de client, cu transportatorul terț în uz. igetromania se străduiește să întrețină și să rezolve astfel de probleme, iar orice probleme de expediere eronate trebuie raportate în termen de 48 de ore de la ultima actualizare de urmărire.

 

igetromania nu va fi responsabilă pentru pachetele afișate ca Livrate atunci când sunt expediate către transportatori terți. Orice probleme care apar cu astfel de expedieri care sunt marcate ca livrate trebuie rezolvate de client cu compania de transport terță parte.

 

Vă rugăm să rețineți că trimiterile de adrese eronate și incomplete introduse de utilizator vor cauza întârzieri, retururi și alte probleme care vor afecta expedierea cu succes a comenzii dvs. igetromania nu este responsabilă pentru toate costurile asociate cu trimiterile de adrese eronate și incorecte introduse de utilizator.

 

Cum se livrează piesele de schimb?

 

Toate expedierile de înlocuire și expedierile în garanție sunt expediate folosind transportul standard.

IGET vape legenda 4000 pufuri 800R345 albastru zmeura fructul pasiunii portocala 210.20lei IGET vape legenda 4000 pufuri 800R345 albastru zmeura fructul pasiunii portocala IGET vape sale legenda 4000 pufuri 800R337 gheață de kiwi cu căpșuni IGET vape sale legenda 4000 pufuri 800R337 gheață de kiwi cu căpșuni 210.20lei
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Igetromania.

AVERTISMENT: Produsele vândute peIgetromania.com poate conține nicotină, o substanță chimică foarte dependentă. Produsele oferite pe site nu sunt destinate utilizării de către minori cu vârsta sub 18 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu probleme cardiovasculare, persoane cu tulburări convulsive sau oricine ar trebui să evite utilizarea produselor din tutun sau nicotină din motive medicale. Nu lăsați întotdeauna țigările electronice la îndemâna copiilor.

Proces de expediere nou și notificări de urmărire

 

Ne mândrim cu procesarea rapidă a comenzii dvs., majoritatea comenzilor părăsind unitatea noastră în mai puțin de 24 de ore. În perioadele de mare cerere, procesarea poate dura până la 72 de ore. Folosim o rețea de expediere de încredere pentru e-mailurile vape pentru a asigura livrarea promptă a pachetelor dumneavoastră.

 

La finalizarea comenzii, vi se vor furniza metoda de livrare și timpii de livrare estimați, care pot varia în funcție de locația dvs. și de furnizorul local de servicii. Un e-mail de urmărire vă va fi trimis automat odată ce comanda se încheie procesarea la unitatea noastră.

 

* Vă rugăm să rețineți că toți timpii de tranzit sunt estimative și nu includ weekendurile sau sărbătorile.

 

Dacă vă aflați în mijlocul vestului sau jumătatea de est a SUA, comanda dumneavoastră poate fi supusă unui proces de livrare în 2 pași.

 

Pentru a optimiza economiile și a economisi costurile de transport, luați în considerare achiziționarea comenzii în vrac.

 

PUDOpoint - Opțiune de ridicare la o afacere locală

 

Suntem mândri să lucrăm cu PUDOpoint pentru a oferi un ghișeu de ridicare convenabil și sigur la o afacere locală din apropiere!

 

Echipa noastră vă va expedia pachetul la locația PUDO pe care ați selectat-o la finalizarea comenzii pe baza căutării codului poștal. Odată ce comanda este livrată la locația companiei, veți primi o notificare prin e-mail că este gata pentru ridicare, cu locația adresei, numărul comenzii și orele de funcționare.

 

Puteți ridica pachetele la un moment și un loc convenabil pentru dvs., fără să vă faceți griji pentru pachetele lăsate la ușă în timp ce sunteți afară!

 

Noua acoperire a serviciilor

 

Este posibil să observați că nu putem livra către unii dintre clienții noștri, în principal din cauza constrângerilor logistice sau a lipsei serviciilor de transport regional în anumite zone din SUA continentale. Cu toate acestea, rețeaua noastră de transport de peste 20 de transportatori regionali locali se extinde săptămânal, așa că înscrieți-vă pentru a fi notificat când vă putem livra din nou!

 

Dacă nu putem expedia către destinația dvs., o notificare va fi indicată la finalizare. Asigurați-vă că verificați codul nostru poștal de verificare și vă înscrieți pentru notificări. Mai mult, verificați-vă cu noi mai târziu, deoarece adăugăm acoperire de servicii în fiecare săptămână.

 

Serviciul obligatoriu de semnătură pentru adulți

 

În conformitate cu jurisdicția și legile federale, toate comenzile prin poștă de vape vor necesita utilizarea Confirmării semnăturii pentru adulți (21+) la livrare pentru pachetele care conțin produse legate de țigări electronice. Pentru a primi acest pachet, destinatarului i se cere să prezinte angajatului de livrare o formă adecvată de identitate cu fotografie guvernamentală pentru confirmarea vârstei.

 

Serviciul Adult Signature necesită o taxă suplimentară de 7 USD, iar tarifele vor fi reflectate în timpul procesului de checkout. Dacă este mai convenabil pentru dvs., vă putem expedia echipamentele de vapoare la o adresă de afaceri. Nu putem expedia către căsuțele poștale.

 

Termenele de livrare și manipulare

 

Procesarea poate dura între 24 și 72 de ore lucrătoare înainte de a fi expediată pentru toate comenzile. După perioada de procesare, un e-mail de urmărire va fi trimis automat clientului pentru a confirma că pachetul este în faza finală de onorare. Metoda de livrare și timpii de livrare estimați vor fi furnizate la finalizarea comenzii, în funcție de locația dvs.

 

Pachete internaționale - Nu există o estimare disponibilă, urmărirea va arăta mișcarea de la unitatea noastră și apoi odată ce aceasta ajunge în țara dvs. (Dacă nu ați primit nicio actualizare, vă rugăm să contactați agenția vamală locală).

 

Notă: în timpul sezonului aglomerat al sărbătorilor sau în creșterea vânzărilor, procesarea poate dura până la 5 zile lucrătoare. Echipa noastră lucrează din greu în fiecare zi pentru a se asigura că clienții primesc pachete cât mai curând posibil, așa că apreciem foarte mult răbdarea dumneavoastră.

 

Procesăm comenzi între orele 8:00 PST - 16:00 PST, de luni până vineri. Transportatorii nu procesează comenzi în weekend și Sărbători.

 

Returnat expeditorului

 

Orice servicii de reexpediere sunt la discreția igetromania.

 

Dacă un pachet ne este returnat din cauza unei adrese care nu poate fi livrată, cum ar fi adresa incorectă sau incompletă, nu suntem obligați să emitem o rambursare sau să trimitem mărfuri de înlocuire pe cheltuiala noastră. Dacă bunurile ne sunt returnate înapoi la unitatea noastră, se va oferi o rambursare mai puțin cheltuielile poștale.

 

În cazul în care un pachet este returnat expeditorului deoarece transportatorul nu a putut colecta o semnătură adultă și dovada de identitate, igetromania își rezervă dreptul de a deduce o taxă de reaprovizionare de 15 USD din rambursarea comenzii. În plus, igetromania își rezervă dreptul de a reexpedia o comandă de înlocuire numai după ce pachetul original ne-a fost returnat și procesat și nu suntem obligați să le retrimitem pe cheltuiala noastră.

 

Reglementări de stat

 

Comenzile cu articole interzise vor fi eliminate și anulate din comandă, cu condiția ca întreaga comandă să fie anulată și rambursată, în timp ce restul pachetului va fi procesat normal.

 

Toate vânzările Vape au fost limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

 

 1. State - Arkansas, Maine, Oregon, Utah și Vermont

 2. Orașe - San Francisco, Anchorage

 

Vânzările de e-lichide aromatizate sunt limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

 

 1. State - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

 2. Orașe - Chicago, Washington DC

 

Vă rugăm să rețineți că lista de restricții furnizată nu este exhaustivă. Restricțiile pot varia în funcție de stat și se pot extinde la diferite categorii de produse din fiecare jurisdicție din țară. În plus, utilizarea cupoanelor poate fi limitată din cauza restricțiilor specifice jurisdicției.

 

Comenzi Internaționale

 

Dacă țara/statul dvs. nu este listată în timpul procesului de finalizare a comenzii, nu putem accepta plata sau expedierea în țara dvs. în acest moment.

 

 1. Toate produsele vândute sunt listate nu va fi convertit automat în moneda dvs. locală. igetromania nu este responsabilă pentru taxele de conversie asociate comenzilor internaționale.

 2. Toate taxele, taxele, TVA-ul și orice taxe legate de serviciul de expediere nu sunt acoperite, iar clienții sunt responsabili pentru aceste plăți. În plus, igetromania nu este responsabil pentru niciun pachet confiscat sau oprit de autorități sau pentru orice taxe care sunt necesare pentru taxele internaționale.

 

Pentru orice motiv pentru care coletul a suportat costuri suplimentare de transport, cum ar fi respingerea de către vamă, livrarea la adresa greșită sau trimis înapoi la expeditor de la client, costul suplimentar este supus deducerii din plata inițială.

 

Vă recomandăm cu căldură să contactați autoritățile locale pentru mai multe reguli și reglementări în ceea ce privește țigările electronice și produsele de vaporizare.

 

Pachete pierdute și nelivrate

 

Coletele pierdute sau nelivrate nu sunt responsabilitatea igetromania , iar orice probleme aparute din pachetele neprimite trebuie rezolvate de client, cu transportatorul terț în uz. igetromania se străduiește să întrețină și să rezolve astfel de probleme, iar orice probleme de expediere eronate trebuie raportate în termen de 48 de ore de la ultima actualizare de urmărire.

 

igetromania nu va fi responsabilă pentru pachetele afișate ca Livrate atunci când sunt expediate către transportatori terți. Orice probleme care apar cu astfel de expedieri care sunt marcate ca livrate trebuie rezolvate de client cu compania de transport terță parte.

 

Vă rugăm să rețineți că trimiterile de adrese eronate și incomplete introduse de utilizator vor cauza întârzieri, retururi și alte probleme care vor afecta expedierea cu succes a comenzii dvs. igetromania nu este responsabilă pentru toate costurile asociate cu trimiterile de adrese eronate și incorecte introduse de utilizator.

 

Cum se livrează piesele de schimb?

 

Toate expedierile de înlocuire și expedierile în garanție sunt expediate folosind transportul standard.

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33